22.12.2011 г., 11:21 ч.

Молитва 

  Поезия
768 1 0

Господи, прости ми,

задето в теб не вярвам,

Господи, помогни ми,

никога да не забрявям,

кървавите сълзи,

изтощените лица,

коридорите тъмни,

прокълната съдба.

Господи, не искам светлина,

не искам лъч дори,

искам да се изправя на крака,

да избърша своите сълзи,

да продължа,

с гордо вдигната глава,

да извикам на глас:

Да, Господи, АЗ УСПЯХ!

 

© Лапето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??