Dec 22, 2011, 11:21 AM

Молитва 

  Poetry
765 1 0

Господи, прости ми,

задето в теб не вярвам,

Господи, помогни ми,

никога да не забрявям,

кървавите сълзи,

изтощените лица,

коридорите тъмни,

прокълната съдба.

Господи, не искам светлина,

не искам лъч дори,

искам да се изправя на крака,

да избърша своите сълзи,

да продължа,

с гордо вдигната глава,

да извикам на глас:

Да, Господи, АЗ УСПЯХ!

 

© Лапето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??