17 feb 2009, 22:11

Молитва 

  Poesía » De amor
846 0 4

                                                                          Молитва

                                                     В сърцето мое поиска да влезеш
                                                     за кратка молитва, като във храм.
                                                     Оттам не помисли как ще излезеш -
                                                     сега и да можеш, няма да дам.

                                                      Вратата зад теб сама се затвори,
                                                      ела пред моя светъл олтар,
                                                      не е нужно дори да говориш -
                                                      принеси ми себе си в дар!

                   

© Лушка Кочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??