МОЛИТВА
България е моята любов.
България е връх във планината.
България е първата сълза
на майка ми,
открила в мен жената...
Българийо, разпъната на кръст,
светице със разплакани очи,
позволи ми да съм шепа пръст,
след време,
в твоите бразди...
Българийо,
огнище
в моето
сърце...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados