25.06.2010 г., 9:31 ч.

Молитва 

  Поезия » Гражданска
589 0 7

МОЛИТВА

 

България е моята любов.

България е връх във планината.

България е първата сълза

на майка ми,

открила в мен жената...

 

Българийо, разпъната на кръст,

светице със разплакани очи,

позволи ми да съм шепа пръст,

след време,

в твоите бразди...

 

Българийо,

огнище

в моето

сърце...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??