8 ago 2009, 12:30

Молитва 

  Poesía
596 0 3

Господи! Ти, който Си на небесата,

моля те да дойдеш в моя дом,

поклон ще ти направя до земята -

да чуеш моя молещ зов.

 

О, Господи, върни ти на Земята

чистата човешка правдина

и, ако не на нас, то, Боже, на децата –

дай живот, изпълнен с топлина.

 

Моля Те да ми дадеш надежда,

че хората ще станат по-добри,

а не от завист, злоба и омраза

в ад да се превръщат мойте дни.

 

Господи! Ти, Който ме създаде,

Ти, който ме обсипа с топлина,

прости ми, ако наранил съм някой,

дай спокойствие на моята душа.

 

Мечтая си да видя на Небето

една звезда, изгряла зарад нас,

да сгрее и душата, и сърцето,

да дойде пак при нас Христос.

 

Да донесе със себе си Доброто,

хората да станат по-добри.

Това е тя, молитвата ми, Боже,

отправена към Теб, за светли дни.      

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ДАНО!
  • Много е красиво.
    Намирам много общо с това, което аз съм написал. Дано станем повече хората, които да се борим за доброта и духовно равновесие. Благодаря ти!
  • Много хубава е молитвата ти Стефан.Моля се на ГОСПОД да я чуе!
    А ето и моята молитва.
    Богородице о, майко свята,
    ти от небето наведи очи
    да видиш колко мъка по земята
    задавя ни и в гърлото горчи!
Propuestas
: ??:??