20 jun 2006, 15:34

МОЛИТВА 

  Poesía
935 0 10

МОЛИТВА


Не се ли преумори небето
от молитви на грешни човеци?
Подложи ни крак битието
и се спъваме в рошави делници.

Опрости ме, мой Боже, че виках,
денонощно към райските двери,
за надеждата, дето изтисках
в посинелите утринни прерии!

Не гони ме! Безгрешен едва ли
ще почука на порта ти свята.
На земята прибрах идеали,
дай да видя небесна палата!

 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??