7 ene 2018, 22:23

Молитва 

  Poesía
556 1 3

Не чу молитвите ми Бог –

да ме направи Ева –

вярна, покорна и блага,

готова да дава, дава, дава...

Вятър ми сложи в душата,

а после Адам се чуди защо

отказвам да съм слаба

и сляпо да се подчинявам.

За какво ми е мъж, който

се страхува от змията?

* * *

Не чу молитвите ми Бог,

а щях да съм добро ребро.

(кого заблуждавам!).

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??