Помогни ми, Господи!
Унищожи ме, Господи!...
…
Уморих се...
Повече не се търпи!
Изгори ме в пламъци,
прегази ме с валяци...
Нека ме боли!...
…
Съдираща болка,
неспираща болка,
убиваща болка!...
Нека боли!
Пареща болка!...
Адската болка!...
Нека да боли!
Нека кожата ми да изгаря,
нека тялото ми го отняма!
Нека, Господи!...
Нека всичко в мене да пищи!
Нека кожата ми да цвърчи!...
Нека!...
Нека с тленната ми смърт
душевната агония се прекрати!
…
Нека, Господи!
...
Освободи ме, Господи!
Унищожи ме, Господи!
Нека вече ме няма!...
...
... Моля те... Господи...
.............................................................
.............................................................
...
© Лилия Todos los derechos reservados