Nov 14, 2010, 9:37 PM

Молитва... 

  Poetry » Other
745 0 3

 

Помогни ми, Господи!

Унищожи ме, Господи!...

Уморих се...

Повече не се търпи!

Изгори ме в пламъци,

прегази ме с валяци...

Нека ме боли!...

Съдираща болка,

неспираща болка,

убиваща болка!...

Нека боли!

 

Пареща болка!...

Адската болка!...

Нека да боли!

 

Нека кожата ми да изгаря,

нека тялото ми го отняма!

Нека, Господи!...

 

Нека всичко в мене да пищи!

Нека кожата ми да цвърчи!...

Нека!...

 

Нека с тленната ми смърт

душевната агония се прекрати!

Нека, Господи!

...

Освободи ме, Господи!

Унищожи ме, Господи!

Нека вече ме няма!...

...

... Моля те...  Господи...

.............................................................

.............................................................

...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??