31 jul 2008, 16:14

Молитва 

  Poesía
740 0 9
 

    Прероди ме, Боже, в някой друг живот

    във един... случаен слънчоглед...

    Да горя със слънцето във огнена любов...

    Да ме любят дъждовете...

 

 

    И на слънцето да бъда вярна... Както бях на Теб...

    Във  религията на светлината...

    Да ме галят нежно летни ветрове...

    И да пия соковете на земята...

 

 

    Прероди ме, Господи,

    сама разбрах,

    тленността е... свята...

    Смисълът е

    в простите неща...

    И във Всичко е стаена...

    Любовта Ти...

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??