28 mar 2010, 20:12

Молитва 

  Poesía » Filosófica
956 0 2
Да се завърнеш там,
където властва тишината
и полетът ти плавен
ефирът дори не поклаща,
да галиш само с поглед
и от обич да трепти тревата,
да си толкова голям,
упорит като водата,
да побереш целия свят
в ласкави шепи
и с усмивка да го стоплиш,
да си толкова свободен,
че в смирен поклон
всеки злостен да отминеш
и вместо люта клетва,
да промълвиш молитва за милост...

Боже,
дай ми силата на водата,
мъдростта на огъня,
смирението на скалата
и свободата на децата!

© Наталия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??