20 jul 2007, 22:36

Молитвата ми 

  Poesía
645 0 5
 

В църквата получавам облекчение,

изчиствам се от всяко напрежение.

Запалих свещ за здраве на детето,

молитвите извират от сърцето.

Прекрасна личност искам да израсне,

животът и да е дарен със щастие,

да няма  злоба и човешка суета,

отворена да е към доброто в света .

За "Откровения" запалвам свещ, не само

защото се бях врекла по-отрано.

Да стане сайт голям, да просперира

и спомоществователи да си намира.

За откровенниците пожелах

да пишат откровено и без страх,

да бъдат здрави и да се шегуват,

на предразсъдъци да не робуват.

Като братя и сестри да се обичат,

със лаврови венци да се закичат,

да ползват умствените си ресурси,

награди да печелят на конкурси.

Да нямат  професионална завист,

в душите и сърцата им - ненавист.

На всичките сестри и братя по перо

от все сърце им пожелах добро.

 Господ мисълта да им осенява.

Нови теми и идеи да им дава!

Накрая и паричка малка сложих,

за собственото здраве се помолих.

В молитва сплетох двете си ръце

Бог да прости на мойте врагове!

Да бъдат преизпълнени с любов,

да преосмислят целия живот.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??