В църквата получавам облекчение,
изчиствам се от всяко напрежение.
Запалих свещ за здраве на детето,
молитвите извират от сърцето.
Прекрасна личност искам да израсне,
животът и да е дарен със щастие,
да няма злоба и човешка суета,
отворена да е към доброто в света .
За "Откровения" запалвам свещ, не само
защото се бях врекла по-отрано.
Да стане сайт голям, да просперира
и спомоществователи да си намира.
За откровенниците пожелах
да пишат откровено и без страх,
да бъдат здрави и да се шегуват,
на предразсъдъци да не робуват.
Като братя и сестри да се обичат,
със лаврови венци да се закичат,
да ползват умствените си ресурси,
награди да печелят на конкурси.
Да нямат професионална завист,
в душите и сърцата им - ненавист.
На всичките сестри и братя по перо
от все сърце им пожелах добро.
Господ мисълта да им осенява.
Нови теми и идеи да им дава!
Накрая и паричка малка сложих,
за собственото здраве се помолих.
В молитва сплетох двете си ръце
Бог да прости на мойте врагове!
Да бъдат преизпълнени с любов,
да преосмислят целия живот.
© Нели Всички права запазени