30 abr 2024, 10:31

Молитвена душа - съдбовен глас... 

  Poesía » De amor, Formas graves
57 1 2

Молитвена душа - съдбовен глас

към твоето небе полита в час

на откровените зори. Лъжа

не съществува. Все ще продължа

да те мечтая силно, до екстаз.

 

Към твоето небе полита в час

на слънчеви лъчи любов... Кръжа

край храмовете ти - не спирам аз

да чувствам теб с молитвена душа.

 

Край храмовете ти не спирам аз

да търся и да чакам, не тъжа.

Надеждата с криле е на Пегас,

над обичта забрава няма власт.

От теб не бих могъл да се лиша -

аз вярвам в теб с молитвена душа.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??