17 ene 2011, 21:11

Молитвена песничка - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Poesía
641 0 6

Молитвена песничка

Пухкав сняг изплита одеяло
от каминно-топли, коледни лъчи!
Виж - дори звездите са изгряли
вместо на небето, в детските очи!

Камбанен звън трепти в сърцата,
отеква като ехо от мечти...
Нощта е Коледна! Нощта е свята!
За сбъдване на обич нека пеем аз и ти!

Да протегнем ръце към елховия връх,
за да станат молитвите много!
Тази Коледа, наша, с вълшебно-скрежен дъх
да не казва никога: сбогом!

                                              26.11.2010г. 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??