16 dic 2010, 14:10

Молитвено... за Коледа 

  Poesía
591 0 7

Пухкав сняг изплита одеяло

от каминно-топли, коледни лъчи!

Виж -дори звездите са изгряли,

вместо на небето, в детските очи!

 

Камбанен звън трепти в сърцата,

отеква като ехо от мечти...

Нощта е Коледна! Нощта е свята!

За сбъдване на обич нека пеем аз и ти!

 

Да протегнем ръце към елховия връх,

за да станат молитвите много...

Тази Коледа, наша, с вълшебно-скрежен дъх

да не казва никога: сбогом!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??