18 oct 2013, 10:26

Моля се за теб 

  Poesía » De amor
564 0 3

Моля се за теб

 

Аз се моля всеки ден,

да съм с теб, да си с мен

и молбата ми лети,

и молбата ми се чува!

 

Аз се моля да те има

с мен да бъдеш в Любовта,

аз се моля и те каня

при мене ти ела!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??