22 may 2008, 16:43

Моля те, не забравяй 

  Poesía » De amor
793 0 2
Моля те, никога не забравяй за нас!
Не забравяй за нашето време -
единствено, вечно, вълшебно.
Не забравяй за нашите мечти,
изпълнени с блян и надежда.
Не забравяй за нашите тайни -
съкровени, дълбоки и важни.
Но най-вече не забравяй за нашата любов -
страстна, красива и толкова кратка!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??