24 sept 2006, 18:53

МОЛЯ ТЕ САМО  

  Poesía
741 0 11

На ...

 

Моля те само,

любима,

ела за миг в моя свят

и

докосни ме!

Моля те, любима,

леко само докосни

и в очите мои погледни.

Там ще прочетеш

какво си ти за мен

всяка нощ

и всеки ден!

За себе си всичко аз знам

и колко малко мога да ти дам –

само един мой свят

не на пари,

а на чувства богат.

От векове те нямат цена,

за много нищо не струват,

а не зная защо

често тях ги купуват.

Но нали си истинска жена,

затуй –

моля те, любима,

само за миг

докосни ме,

а, после,

за да си щастлива

ако поискаш

и ако можеш

ти,

забрави ме!

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??