29 sept 2009, 10:45

Момчето със зелените очи.. 

  Poesía » Otra
1128 0 2

Кой да предположи, че зад лицето красиво,

зад очите неповторими,

едно сърце се е свило

и изразява своите чувства в рими...

 

Кой би си помислил,

за секунда дори,

че това момче е ранимо,

че може да го заболи...

 

Но и кой се опита да го разбере,

кой го попита има ли мечти?

Кой погледна отвъд красивото лице

и опозна момчето със зелените  очи?

 

 

 

 

 

Посветено на  един от малкото ми приятели... момчето със зелените очи :):):)

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??