Кой да предположи, че зад лицето красиво,
зад очите неповторими,
едно сърце се е свило
и изразява своите чувства в рими...
Кой би си помислил,
за секунда дори,
че това момче е ранимо,
че може да го заболи...
Но и кой се опита да го разбере,
кой го попита има ли мечти?
Кой погледна отвъд красивото лице
и опозна момчето със зелените очи?
Посветено на един от малкото ми приятели... момчето със зелените очи :):):)
© Цветина Ненчева Всички права запазени