10 jun 2010, 23:33

Момент на нежност 

  Poesía
616 0 2

Докосни ме с пръсти нежни,

с устни жадни ме изпий,

нетърпеливо и небрежно

задръжките ми ти изтрий.

 

Прегърни ме, съблечи ме

и с ръце ме изрисувай,

във ръцете си вземи ме

и навсякъде целувай.

 

В огън от страст изгори ме,

да сплетем тела в покоя,

с желанията си подпали ме

и ме научи да бъда твоя!!!

 

 

На Марин [сине, супер си :) ]

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • мерси, Деска ще гледам вече по-често да се вясвам
  • Разглеждам аз в Най-новите и кого до видя, че се е завърнал... и то с такъв прекрасен стих! Поздрави!
Propuestas
: ??:??