Докосни ме с пръсти нежни,
с устни жадни ме изпий,
нетърпеливо и небрежно
задръжките ми ти изтрий.
Прегърни ме, съблечи ме
и с ръце ме изрисувай,
във ръцете си вземи ме
и навсякъде целувай.
В огън от страст изгори ме,
да сплетем тела в покоя,
с желанията си подпали ме
и ме научи да бъда твоя!!!
На Марин [сине, супер си :) ]
© Петето Все права защищены