15 sept 2007, 15:59

Моментът е сега 

  Poesía
542 0 2
 

Моментът е сега,

когато всичко привърши.

Моментът е тъга

и със него адът свърши...

 

 

 

Моментът е сега,

когато всичко е минало.

Моментът е нощта.

Моментът е любов отминала...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??