Малка, наивна,
тя страда сега,
мила девойка
с ранена душа.
Изгубена радост,
разбита мечта,
открадната младост
с нечисти слова.
Захвърлена в мрака
тя броди безцелно.
Невиждаща пътя
и търсеща нежност!
...
© Десислава Живкова Todos los derechos reservados