31.07.2008 г., 21:07 ч.

Момиче 

  Поезия » Друга
541 1 2

Малка, наивна,

тя страда сега,

мила девойка

с ранена душа.

 

Изгубена радост,

разбита мечта,

открадната младост

с нечисти слова.

 

Захвърлена в мрака

тя броди безцелно.

Невиждаща пътя

и търсеща нежност!

...

© Десислава Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??