Jul 31, 2008, 9:07 PM

Момиче 

  Poetry » Other
540 1 2

Малка, наивна,

тя страда сега,

мила девойка

с ранена душа.

 

Изгубена радост,

разбита мечта,

открадната младост

с нечисти слова.

 

Захвърлена в мрака

тя броди безцелно.

Невиждаща пътя

и търсеща нежност!

...

© Десислава Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??