17 jun 2011, 19:34

Момиче сред дъждовни капки спомени 

  Poesía » De amor
651 0 0

Момиче сред дъждовни капки спомени

 

 


Една душа с разбита сила.
Едно сърце в любов обвито.
Всяка мъничка сълза се разтапя в топлина,
на лицето е изписана тъга.
 Рискуваш всичко или си заминаваш!
 Само спомените ти остават - те са вечни и незабравими.
Всяка сутрин ставам с мисълта за нея.
Болка ме облива, няма я, къде е тя?
Любовта избяга ненадейно,
отиде си, но не и от сърцето.
Ще я помня със усмивка на лице,
горчивината ще забравя,
само спомените ще запазя.

© Елеонора Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??