1 ago 2009, 23:40

Момичето... 

  Poesía » De amor
1197 0 0

Забранени пътища обиколих,
за да те намеря някъде там!
Забранени пътища вечно търсих,
за да спра за миг и ти да си там!

Навсякъде намирах само болка и сълзи,
които навред валяха като тъжен порой!
Навсякъде около мен имаше болка и самота,
но ти се появи, за да спреш тази болка!

Ти си тук до мен, моя искрена Любов,
но все тъй далечна си от моя бряг!
Ти си тук до мен, ала пак съм сам,
но само във съня си те разбрах и открих!

Обичам те още тъй, както залезът обича изгрева,
който никога не я откри във реалността!
Обичам те тъй, както луната обича слънцето,
които никога така и не се събраха!

Не искам само в съня ми да те откривам,
а и наяве да целувам нежното ти лице!
Не искам само в мечтите ми да си ти,
а наяве да прегръщам нежния ти лик!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??