9 jul 2010, 22:20

Монета 

  Poesía » De amor
422 0 0

              МОНЕТА

 

Телефонът до главата ти запъхтяно звъни.

Търси те другият, нахалният,  казваш.

Говоря ти, че без любов минават моите дни.

А той  трупа пари във жадната пазва.

 

Омръзнах ти,  все да те търся и обичам.

Студена е моята стая, в банята няма и душ.

Ще ме хвърлиш, на стара пара ти приличам,

на паважа ще дрънна, като монета досущ.

 

Заспивай самотна, днес събра много лъжи.

Прехвърляй ги като старческа броеница.

Заспивай с усмивка, за теб има кой да тъжи.

Днес си царица, а утре без мене - старица...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??