12 dic 2014, 21:19

Море 

  Poesía
885 1 2

Море 

 

 

Застанала високо на скалите,

очите жадно попиват морска синева,

а вятърът разпилява косите

и нежен бриз гали сетива.

 

Вълните своя танц играят,

задяват пясъчният бряг,

не искат, пък и как не знаят

да спрат своя вечен бяг.

 

Слънце зад хоризонта се скрива,

денят отстъпва място на нощта

и всяка мисъл бавно си отива

с надежда да посрещне изгрева.

 

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??