9 ago 2006, 22:44

Море и любов 

  Poesía
1033 0 2
Виж цвета на морето в очите ми
Докосни отражението на слънцето в лицето ми
Вкуси солените морски капки от устните ми
Усети нежната му топлина в сърцето ми

Морският бриз се крие в моите коси
Лодките в морето се носят като мечтите ми
Капките, носени от вятъра са моите сълзи
А нощем лунната светлина отразява красотата ми

Морският фар пак гали силуета ти
А вълните с пяна нежно го галят
Влажният пясък целува стъпалата ти
А аз те гледам и пламъци се палят

Звездите са свидетелите на любовта ни
Кротко и покорно поклон ни свеждат
Бурята не спира да бушува в сърцата ни
И знам, че студената зима сега ми завижда

© Ани Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??