Aug 9, 2006, 10:44 PM

Море и любов 

  Poetry
1032 0 2
Виж цвета на морето в очите ми
Докосни отражението на слънцето в лицето ми
Вкуси солените морски капки от устните ми
Усети нежната му топлина в сърцето ми

Морският бриз се крие в моите коси
Лодките в морето се носят като мечтите ми
Капките, носени от вятъра са моите сълзи
А нощем лунната светлина отразява красотата ми

Морският фар пак гали силуета ти
А вълните с пяна нежно го галят
Влажният пясък целува стъпалата ти
А аз те гледам и пламъци се палят

Звездите са свидетелите на любовта ни
Кротко и покорно поклон ни свеждат
Бурята не спира да бушува в сърцата ни
И знам, че студената зима сега ми завижда

© Ани Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??