2 nov 2017, 9:05

Море от любов 

  Poesía » De amor
514 0 1

Море от любов

 

 

И морето от любов
е за смелите плувци!
Прегърнали едно сърце -
                                  любящо,
плуват смело в бурните води!
На брега оставят своите товари,
пред тях е само синята вълна.
Озарила пътя им нататък -
взела топлина от лятото...
В прегръдка - Любовта!
Морето от любов-отваря пътища!
И не умират - като птиците... Сами!
Като делфините преплуват океани
и оставят след себе си - следи!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??