10 ago 2021, 23:01  

Морска любов 

  Poesía » De amor, Otra
264 0 0

Грабвай багажа,

тръгвай за плажа.

Хвани ме за ръката,

отведи ме в рая.

 

Ти си звездата.

Добре дошъл в играта!

Цяла нощ танцувай

и палаво  ме целувай.

 

Лято е,

време е за купон и море.

Да си сам грехота е

щом на крачки е любовта. 

 

А копнежи греховни,

двамата възбудени.

Тела изгарящи, 

за любов създадени.

 

В нашата компания

любовта е мания.

Шумни сме и весели

от вихъра отнесени.

 

Лято е,

време е за купон и море.

Да си сам грехота е

щом на крачки е любовта. 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??