Грабвай багажа,
тръгвай за плажа.
Хвани ме за ръката,
отведи ме в рая.
Ти си звездата.
Добре дошъл в играта!
Цяла нощ танцувай
и палаво ме целувай.
Лято е,
време е за купон и море.
Да си сам грехота е
щом на крачки е любовта.
А копнежи греховни,
двамата възбудени.
Тела изгарящи,
за любов създадени.
В нашата компания
любовта е мания.
Шумни сме и весели
от вихъра отнесени.
Лято е,
време е за купон и море.
Да си сам грехота е
щом на крачки е любовта.
© Yoana Stamatova Все права защищены