24 jul 2012, 13:07

Морски вълк 

  Poesía » Para niños
552 0 9

Направи моренце, мамо, 
в него да ме видиш само
аз какъв моряк ще стана-
морски вълк... в голяма вана.
Корабче ще пусна там - 
ще го управлявам сам.
Капитан ще съм, и юнга -
вече няма да ме цункаш!
Мъж голям съм станал вече, 
с тез целувки - надалече.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??