20 jun 2011, 19:11

Мотивация 

  Poesía » Filosófica
481 0 0

Мотивация

 

Мотивацията възражда,

успешния човек изгражда,

тя не е самоцел,

a стремеж и към успеха - копнеж!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??