12 oct 2016, 18:12

Моят "Ангел" 

  Poesía » De amor
897 5 3

Стъпвам върху лава горя.

Такава любов – убиец.

Илюзия или истина си,

какво си ти, недорисуван натюрморт

или гротеска?

 

Какво си ти?

Какво съм аз?

 

Идваш ли, тръгваш ли 

не разбирам, обърках се в нереалността.

 

Може би умирам, 

а ти си моят "Ангел" на смъртта.

© Султан Ангелов - DESTUR Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??