Oct 12, 2016, 6:12 PM

Моят "Ангел" 

  Poetry » Love
895 5 3

Стъпвам върху лава горя.

Такава любов – убиец.

Илюзия или истина си,

какво си ти, недорисуван натюрморт

или гротеска?

 

Какво си ти?

Какво съм аз?

 

Идваш ли, тръгваш ли 

не разбирам, обърках се в нереалността.

 

Може би умирам, 

а ти си моят "Ангел" на смъртта.

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??