29 mar 2007, 1:08

Моя Любов 

  Poesía
676 0 1
Е, сбогом, моя любов.
Аз тръгвам!
Не си за мене готов.
Пак потръпвам!

Не чуваш прощалния зов.
Тихо пристъпвам!
Ще срещна ли порива нов,
от който настръхвам?!

Е, сбогом, моя любов.
Аз заминавам!
Щом не си за мене готов,
сама продължавам!

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще я срещнеш!
    Нова и истинска!
    Тази, която те заслужава!
    Поздрав за прекрасния стих!
Propuestas
: ??:??