29.03.2007 г., 1:08 ч.

Моя Любов 

  Поезия
668 0 1
Е, сбогом, моя любов.
Аз тръгвам!
Не си за мене готов.
Пак потръпвам!

Не чуваш прощалния зов.
Тихо пристъпвам!
Ще срещна ли порива нов,
от който настръхвам?!

Е, сбогом, моя любов.
Аз заминавам!
Щом не си за мене готов,
сама продължавам!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще я срещнеш!
    Нова и истинска!
    Тази, която те заслужава!
    Поздрав за прекрасния стих!
Предложения
: ??:??