11 feb 2012, 19:33

Моя нощ 

  Poesía » De amor
547 0 3

Не ти ли омръзна да чакаш,

да срещаш, да изпращаш часовете?

И вечно все сама във здрача.

Не искаш ли да чакаме и двете?

 

Не искаш ли? Чуй, някой плаче!

Но за какво ли в този час,

когато будни сме във здрача

само моят прозорец и аз.

 

Само моят прозорец и аз

в тишината стоим все сами.

Само моят прозорец и аз...

Моя нощ, ти кога ще заспиш? 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ex...
  • Дървото на живота има хиляди листа и човек не трябва да стои сам под него.
  • Моите искрени съболезнования към Дорето, която е подложена на системно духовно изнасилване от безхаберници.
Propuestas
: ??:??