18 jul 2011, 0:03

Моя съдба! Моя принцеса! 

  Poesía » De amor
1042 0 1

Добро утро, моя съдба, тъй желана,
по вятъра поздрав изпращам ти аз,
а слънцето лъч ни изпраща прегръдка
и ето дъжда ни посреща със целувка.

(Е.Зарева)

Там, под сладкия дъжд, цяла вечност
двама мокри, като нежни капки ще целувам теб,
вкус на ягоди и ананас, искам пак и пак
и нека да не спира този дъжд, да не свърши моят сън.

(Хазем Ал)

Добър ден, моя съдба долетяла,
като птица от далечен път
с обич и любов те аз дарявам,
да запазим спомена от този райски кът.

(Е.Зарева)

Точно когато си мисля за тебе,
странни чувства изгарят вътре в мен,
с топло поетичен смисъл те приемам,
в сладък танц на ритъм сърцето бие днес,
да го вземеш, да го стоплиш със дълбок копнеж.

(Хазем Ал)

Добър вечер, моя съдба, тъй мечтана,
тази вечер ни приветства падаща звезда -
тя любов прекрасна предвещава
и ще сбъдне най-желаната мечта.

(Е.Зарева)

Точно когато си мисля за тебе,
копнея да те имам само за мен,
да те докосвам, да те целувам,
да бъдеш моята единствена принцеса,
да бъдеш вечно, цял живот със мен.

(Хазем Ал)

автор: Ели Зарева (България) и Хазем Ал (Йордания, Аман)
16.07.2011


© Ели Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??