19 dic 2007, 14:59

Моя зима 

  Poesía
645 0 4
Остани при мен,
моя зима.
Сълзи от сатен,
болка най-любима.

Кралице снежна,
недей да си отиваш.
Приказка белоснежна,
в лъжите се разбиваш.

Богиня на светлината,
в мрака - чувствена съдба
или бяла тишина в платната,
към Бог - огнена молба.

© Завинаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??