2 jun 2009, 20:18

Моят живот 

  Poesía
580 0 1

Стоя   с  незабравим  поглед

по средата  на  моя  живот

като  огън.

Около  мен

всичките  ми  спомени

танцуват   в   чест

на  моето  усещане.

Като  огъня

топлят  ме  спомените  ми

и  се  разкрасявам,  слушайки 

песните  си  любими.

 

 

                                                                                              Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??