Той е идол.
Той е бижу.
Той е всичко.
Песен.
Стон.
Материя .
Дух.
Сбъдната соната.
Безкрайна любов.
Дълъг живот ме чака с него.
Пътища пресичащи се и разделящи се.
Инат
Да,но сладък и червен като виното.
Момчето с луничките по лицето.
Момчето начумерило нослето.
Мистериозно ме гледа.
И ме омайва.
Той е свят.
Велик ,бохем, естет ,певец ,химик, кавалер .
Романтик.
Състрадалец.
Работохолик.
Отговорен.
Добър приятел и човек.
Прекрасен любовник и мъж.
Той е моят мъж.
Обичам го с цялото си сърце.
© Elena Bojinova Todos los derechos reservados