Sep 3, 2020, 1:06 AM

Моят мъж 

  Poetry » Odys and poems
419 0 0

Той е идол.

Той е бижу.

Той е всичко.

Песен.

Стон.

Материя .

Дух.

Сбъдната соната. 

Безкрайна любов.

Дълъг живот ме чака с него.

Пътища пресичащи се и разделящи се.

Инат

Да,но сладък и червен като виното. 

Момчето с луничките по лицето.

Момчето начумерило нослето. 

Мистериозно ме гледа. 

И ме омайва.

Той е свят.

Велик ,бохем, естет ,певец ,химик, кавалер .

Романтик.

Състрадалец.

Работохолик.

Отговорен.

Добър приятел и човек.

Прекрасен любовник и мъж.

Той е моят мъж.

Обичам го с цялото си сърце.

© Elena Bojinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??