8 mar 2016, 23:46  

...Моят подарък за мама... 

  Poesía » Odas y poemas
671 0 12

...Моят подарък за мама...

 

 

Всеки ден ще подарявам на мама

милиони скъпоценни усмивки

за всички пъти, когато ме осветява

и през нощта ме завива с топли прегръдки!

 

Всеки ден ще подарявам на мама

книга с бели и приключения

за всички пъти, когато ми разказва

всяка една приказка, която пожелая!

 

Всеки ден ще подарявам на мама

мигове неописуеми и незабравими

за всички пъти, когото тя държи ръката ми

и не я изпуска, защото ме боли душата!

 

Всеки ден ще подарявам на мама

по една сребърна и огромна броня,

за да я защитава от чудовищата,

които гони вън от моите сънища!

 

Всеки ден ще подарявам на мама

от речта на елфите и магията на феите

за всички пъти, когато говоря и тя ме разбира

дори когото никой друг не иска и не може!

 

Всеки ден ще подарявам на мама

по една вълшебна торбичка,

за да може да събира в нея всяка целувка

която съм и върнала, след като тя ми я е дала...!

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??